Black Jack

« Inapoi la Pagina principala

Regulamentul campaniei
Blackjack cu Melinda Instal

Și în acest an, la împlinirea a 21 ani de la înființare, Melinda Instal își răsfăța clienții cu reduceri substanțiale în cadrul unei campanii adevărate Black Friday!

Pe lângă reducerile extraordinare, anul acesta datorita similitudinii cu aniversarea a 21 ani de existentă, în cadrul celei mai mari campanii promoționale dorim să organizăm și un joc. Așa cum Melinda Instal a adunat 21 de ani de experiență, profesionalism și succese, în aceași manieră dorim ca și Dumneavoastră să adunați 21 și să câștigați.Cum puteți câștigați adunând 21? Răspunsul este: BLACKJACK!

În lumea jocurilor BlackJack este considerat unul dintre cele mai palpitante jocuri. Într-o relație în care atât casă cât și jucătorul însumează 21, avantajul în acestă situație îi este alocat jucatorului! Și la noi este la fel!
Urmăriți produsele din Campania “BlackFriday” cărora le este alocată o carte de joc. Valoarea cărții reprezintă valoarea de joc a produsului achiziționat Tot ce aveți de făcut este să alegeți în așa fel produsele în coșul de cumpărături încât valoarea conferită de cărțile de joc, să însumeze 21.

Valoarile de joc ale cărților se găsesc în tabelul de mai jos:

Coșul de cumpărături trebuie să conțină cel puțin două produse marcate cu cărți de joc.

Produse nemarcate cu cărți de joc au valoarea de joc egală cu zero, deci pot fi adăugate fără limită de cantitate, nu vor afecta valoarea totală de joc.
Dacă valoarea de joc cumulată a produselor nu este 21 (fiind mai puțin sau mai mult) nu se realizează BlackJack, deci cumpărătorul nu beneficiază de voucherul de cumpărături. În cazurile în care valoarea de joc cumulată este multiplu de 21 (42, 63, 84, etc.) numărul voucherelor câștigate crește proporțional (de exemplu: 128 de puncte acumulate = 6 vouchere cadou).

În tabelul nr. 2 găsiți câteva exemple la cum puteți cumula 21 de puncte de joc.

*Imaginile de prezentare de pe acest site sunt pur informative.

După procesarea comenzii postate de Dvs., în momentul confirmării de livrare vă comunicăm (transmitem pe e-mail sau sms) codul voucherului cadou care poate fi folosit la o următoare comandă.

Modalitatea de utilizare a voucherului cadou:

  • puneţi în coş produse dorite
  • introduceţi codul promoţional primit în câmpul destinat
  • apăsaţi butonul "Răscumpărare"
  • mergeţi mai departe la Casă

Voucherele cadou primite sunt valabile până la data de 31.03.2016.

Pentru alte detalii legate de campanie accesați următorul link: http://melindainstal.ro/termeni-si-conditii

Comparații produse
Facebook